MDB Отклучи за пристап

MDB Отклучи за пристап

Наплата на лозинка алатка за пристап лесно се справува со заштита вашата лозинка за наплата во еден момент. По прибирањето на Access база на податоци лозинка ќе биде во можност да го отклучите MS Access база на податоци. MDB Отклучи за пристап обновува сите видови на лозинки во секој кодирање: нумерички, алфа-нумерички, ANSI и Уникод. Тоа може да се опорави или отстраните долго лозинки до 20 знаци за MS Access 2K и повисоко. Овој софтвер се напојува со напредни алгоритми за MDB формат на датотека анализа.

Прочитајте ја целата приказна

Објавено во Лозинка Обнова и за преслебиComments Off на MDB Отклучи за пристап

Безбедно Податотека шредер

Безбедно Податотека шредер

За да бидете сигурни дека никој не може да се врати вашите фајлови и да добиете пристап до приватни информации кои сакате да биде уништена засекогаш, тоа е неопходно да се користи безбедно датотеката шредер. Со безбедни датотеката шредер, вие можете безбедно да ги избришете вашите важни датотеки и папки без да се грижиш за љубопитните очи. Избришете! Како и во качил […]

Прочитајте ја целата приказна

Објавено во Додадени фајлови Бришење и отстранувањеComments Off на Безбедно Податотека шредер

Трансфер на Outlook

Трансфер на Outlook

Ако сакаш да ја пренесеш пораки (eml или msg) од една програма на друг или да прочитате пораки извезени од Thunderbird во Outlook или да се движат архивирани. eml пораки во Outlook или да го конвертирате архивирани. msg пораки во Outlook, тогаш Outlook конвертор само она што ви треба. На Outlook конвертор може да се користи успешно да се движат […]

Прочитајте ја целата приказна

Објавено во Податоци Увоз и КонвертирањеComments Off на Трансфер на Outlook

Dial-Up VPN Password Recovery

Dial-Up VPN Password Recovery

Кога ќе се изгуби или да заборавите вашата зачувана прозорци на dial up (РАС) лозинка, оваа алатка ќе ви помогне да се опорави. Можете да ги користите регистрирани верзија на Dial-Up VPN Password Recovery зашто без граници за вас сопствени лозинки за обновување. Dial-up Лозинка Обнова прикажува лозинка РАС скриени со звезди *** . Ако сте го зачувале вашата dial […]

Прочитајте ја целата приказна

Објавено во Лозинка Обнова и за преслебиComments Off на Dial-Up VPN Password Recovery

Напредно FTP сметки Лозинка Обнова

Напредно FTP сметки Лозинка Обнова

Дали некогаш сте се соочи со проблемот на заборавени лозинки? Неочекуваниот “Внесете лозинка” прозорец поттикнува тајна карактери комбинација која е потребна за да се поврзете на серверот. Можете да се чуваат на лозинка на вашиот FTP клиент софтвер, но тоа не е може да се гледа поради тоа што е скриено со звезди (*****) Она што е уште полошо […]

Прочитајте ја целата приказна

Објавено во Лозинка Обнова и за преслебиComments Off на Напредно FTP сметки Лозинка Обнова

Outlook Express сметки Лозинка Обнова

Outlook Express сметки Лозинка Обнова

Outlook Express Сметки Лозинка Обнова е алатка за враќање на заборавени или изгубени лозинки на Outlook Express пошта и вести сметки и идентитет Лозинка. На програмата обновува лозинка за е-мејл и пишувањето на подесувањата на пошта и вести сметки на Outlook Express верзии 5, 5.5, 6. (Во Outlook Express верзија 4 не е компатибилен!) На […]

Прочитајте ја целата приказна

Објавено во Лозинка Обнова и за преслебиComments Off на Outlook Express сметки Лозинка Обнова